Vlogs

Hi, ik ben Kiki een blogger/vlogger die jullie dagelijks meeneemt in haar hectische leven. Van persevenementen naar hotspots en andere gezellige uitstapjes. Jullie mogen zelfs mee op vakantie.

 

In ‘Never a Dull Diva Moment with Lili’ volgen we wekelijks het leven van Lili Kooijman. Deze loslippige Amsterdamse neemt ons mee op reis, bezoekt markante personen en geeft ons een kijkje in haar dagelijks leven waar het -zoals de titel al doet vermoeden-, nooit saai is.

 

De reislustige en altijd vrolijke Leonie gaat samen met haar vriendin Anne backpacken door Thailand en Vietnam. Ze neemt jullie mee tijdens haar avontuur en geeft een kijkje in het leven van een backpacker. Laat je inspireren door al het moois wat ze ziet en de toffe dingen die ze doet.

Duik in ElianaWorld en neem een kijkje in mijn leven vol gezelligheid met family & friends, culinaire probeersels en de nodige dosis entertainment bij diverse concerten en optredens

Maak kennis met The Remi Family. Dit stel bestaande uit Reza en Michelle nemen de leukste vlogs, challenges en pranks op!

In Never A Dull Culinary Moment duikt Emina in de rituelen, weetjes, tradities en trends met betrekking tot eten en geeft ze wekelijks tips, tricks en recepten. 

Geef jezelf op!