De Inschrijving – Op Jacht Naar De Kroon

De zoektocht naar het mooiste meisje van Nederland 2019 is dit jaar begonnen in één van de 97 Jeans Centre winkels. De mooiste meiden van Nederland stonden hier in de rij om zichzelf op te geven. In de tofste GARCIA-outfits staan deze dames voor de camera van niemand minder dan topfotograaf William Rutten en lopen ze in de finale, tijdens de denim ronde, over de catwalk. Jeans Centre is de jeansspecialist met een unieke shopping experience. Vriendschap en lekker in je vel zitten, zijn één van de belangrijkste kernwaarden van Jeans Centre. Dat dit terugkomt binnen deze samenwerking en in de look en feel van de 10 finalisten is een feit. Naast Jeans, kan je ook terecht voor de laatste modetrends en fashion items van onder andere de volgende merken: GARCIA, Rockford Mills, Tripper, Wrangler, LTB, Chief, Pilot en Cars. | jeanscentre.nl


Italië, 1972. Maurizio heeft passie voor vakmanschap én een enorme voorliefde voor denim; met zijn vrouw Isabella start hij in Urbania, een van de eerste jeansfabrieken van het land. Maurizio besluit zijn eigen jeansmerk op te zetten én noemt het naar de liefde van zijn leven: Isabella Garcia. In 1985 vraagt Maurizio zijn loyale klant én vriend uit Nederland om GARCIA voort te zetten; Nederlands met Italiaanse roots.

De combinatie van pure, Italiaanse passie en onvervalste Nederlandse nuchterheid geven GARCIA een uniek karakter. Ze maken collecties met een hart van denim voor mannen, vrouwen, teens & kids; de hele familie.

Allora, ora e per sempre. Toen, nu en voor altijd.

We are GARCIA | wearegarcia.com

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *