Is ‘The American Dream’ over voor Glennis Grace?

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Glennis Grace was afgelopen september te zien in het Amerikaanse televisieprogramma ‘America’s Got Talent’. Dit avontuur in combinatie met een Amerikaans management zou moeten zorgen voor dé doorbraak van Glennis in Amerika. Dit liep helaas iets anders dan gepland, haar Amerikaanse management heeft gisteren aan RTL Boulevard laten weten deze werkzaamheden per direct te staken.

Glennis laat via Instagram weten: |Ik zag vanavond tot mijn verrassing bij RTL Boulevard een mail voorbij komen die mijn Amerikaanse ex-management naar mij heeft gestuurd, en daarna blijkbaar naar Boulevard. Voor de duidelijkheid wil ik bevestigen dat ik inderdaad niet meer met hen werk. Met ‘onorthodoxe situatie’ bedoelen ze de scheiding die we hadden gemaakt tussen de Benelux en de rest van de wereld, waarbij zij zich niet met mijn carrière in de Benelux bemoeiden. Dit is overigens niet ongebruikelijk, en voor mij belangrijk om me op Nederland te kunnen blijven focussen, ondanks mijn internationale dromen en ambities was dit ook altijd zo afgesproken. Maar goed, voor mijn voormalige Amerikaanse management werkte dit dus niet en dat respecteer ik, al vind ik het niet erg professioneel dat ze deze persoonlijke mail met de media hebben gedeeld.”

Gelukkig zijn niet alle kansen verkeken voor de Amsterdamse zangeres: “Gelukkig kan ik de gesprekken die in de V.S. lopen gewoon zelf overnemen en heb ik al meteen gemerkt dat als er ergens een deur dicht gaat er een andere open gaat.”

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *