Samen spelen, ontdekken, leren en plezier maken met je baby.

Wetenschappelijk onderbouwde babycursus Baby Sensory, uitgeroepen tot beste ontwikkelingsprogramma uit Engeland  (in 28 landen actief) , nu ook in Almere, Amsterdam, Haarlem, Rotterdam en West-Brabant.

In deze groepsles voor ouders en hun baby’s wordt gewerkt aan de zintuiglijke, cognitieve en motorische ontwikkeling van de baby’s. In het eerste levensjaar leren baby’s meer dan in de rest van hun leven tezamen. Vooral dan wanneer de verbindingen tussen de hersencellen nog volop in ontwikkeling zijn, is het van belang baby’s zoveel mogelijk verschillende aangepaste leerervaringen aan te bieden. Baby’s ontwikkelen zich (het beste) door te zien, horen, voelen, proeven en ruiken. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze vroege ontwikkeling de basis voor het toekomstige leervermogen van de baby legt.

Ouders krijgen in de les allerlei informatie over de ontwikkelingsstadia die baby’s doormaken en hoe zij deze door middel van spel, gebaren, muziek, massage, voorlezen, rijmpjes en versjes, zang en tal van andere activiteiten kunnen versterken. Deze activiteiten worden in de lessen gezamenlijk uitgevoerd en bieden een scala aan speltips voor thuis.

Bij Baby Sensory staat de interactie tussen ouder en kind centraal. Een uurtje onverdeelde aandacht en quality tijd met je kindje.  Samen spelen, ontdekken, leren en bovenal plezier maken met je baby.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *