5 activiteiten die je niet mag missen in Exloo

[fvplayer src="https://youtu.be/EpW37wulk8Q"]

Aan de rand van een prachtig natuurgebied en op de contouren van een heuvelrug, wordt een schitterend familie resort gebouwd door Kontour Vastgoed. Dit Drentse park wordt omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden en is qua locatie, opzet, sfeer en kwaliteitslevel uniek voor Nederland.

Wist je dat er in deze omgeving ontzettend veel te doen is voor jong en oud? Wij zetten de 5 hoogtepunten van dit gebied voor je op een rijtje.

1) Golfen
Lekker een potje Golfen midden in de natuur? Dat kan bij Golfpark Exloo. Tussen natuurgebied Zoersche Landen en de Hondsrug is iedereen welkom, ongeacht welk niveau je hebt. Bij dit park komen golf en gezelligheid midden in de Drentse natuur samen.

2) Mountainbiken
Op de Hondsrug, een streek van Emmen tot Groningen is het heerlijk om een stuk te mountainbiken. Dus spring op je mountainbike en kom crossen in de ruige natuur van Drenthe. Dit gebied is zo geliefd bij mountainbikers, dat er jaarlijks een mountainbike evenement wordt georganiseerd: ‘Geopark Hondsrug Classic’. De routes zijn van tevoren te downloaden, dus het genieten kan beginnen!

3) Natuurwandeling in UNESCO gebied
De Hondsrug is met zijn ijstijdenlandschap het enige Geopark (door de UNESCO gedefinieerd gebied met een geologische waarde) in Nederland. Dit gebied kent een scala aan landschappen,cultuurhistorische elementen en bewoningstypen. (bron)

4) Survival in Joytime
Survivalen in de Drenstse natuur? Dat kan bij Joytime. Zij bieden recreatieve en sportieve out- en indoor activiteiten voor alle denkbare groepen. Daarnaast is Joytime uitgeroepen tot ‘Leukste uitje van Drenthe 2018’, iets wat je dus zeker niet mag missen! 

5) Verblijven bij Puur Exloo
Family Resort PUUR Exloo bestaat uit 180 hoogwaardige recreatiewoningen van verschillende types en groottes, geschikt voor gezinnen en families van verschillende samenstellingen. Het resort biedt de mogelijkheden om terug naar jezelf, elkaar en de natuur te komen:, tijd en ruimte voor elkaar in een omgeving die past bij onze doelgroep: luxe, comfortabel en mooi. De woningen hebben alle een gashaard, meerdere badkamers en veel privacy in en om het huis. Het resort zelf doet aan als een grote tuin, waar het veilig, beschut en vriendelijk is.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *