5 spannende avonturen die je niet mag missen aan de Costa Blanca

[fvplayer src="https://youtu.be/nZS_hvhWN9M"]

De Costa Blanca is een gebied in Spanje met een kustlengte van 244 kilometer en telt maar liefst 74 stranden. De populairste steden in en rondom deze prachtige witte stranden zijn Alicante, Benidorm, Calp, Elx en Murcia. Jaarlijks reizen er honderdduizenden Nederlanders naar dit populaire vakantiegebied waar bijna het hele jaar de zon schijnt. Veel van deze toeristen bezoeken dit gebied voor de heerlijke witte stranden en het uitgaansleven, maar wist je dat er nog veel meer leuke dingen te doen zijn?

Wij hebben 5 tips die je niet mag missen als je naar de Costa Blanca gaat!

1) Flyboarden:
Flyboarden; een watersport waarbij je door middel van 2 krachtige waterstralen jezelf moet voortbewegen op het water. Durf jij dit aan?

2) Mountainbiken rondom het zoutmeer van Torrevieja
Het zoutmeer in Torrevieja is een heus natuurwonder! Rond dit roze gekleurde meer zijn prachtige fietsroutes te vinden! Je kunt ook op dit water ‘floaten’, zorg dan wel dat je een handdoek meeneemt 😉

3) Jetski Safari op de Middellandse Zee
Waar je in Nederland minimaal een klein vaarbewijs nodig hebt om op een Jetski te stappen, is dat op veel plekken aan de Costa Blanca niet nodig.

4) Met een stoere cabrio het binnenland ontdekken
Even weg van het toerisme en plekken ontdekken waar je anders nooit komt? Huur een cabrio en trek het binnenland in! Gezien het feit dat het zelfs in de winter gemiddeld 16 graden is, kun je dit het hele jaar doen!

5) Viva la Vida op een authentieke Spaanse markt
Lekker slenteren op een kleurrijke Spaanse markt vol heerlijke geuren? Er zijn er aan de Costa Blanca genoeg te vinden en je waant je snel in de schitterende Spaanse cultuur.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *