Even bijkomen voor de bevalling in de Ardennen

Deze luxe villa voor 4 personen in Durbuy is perfect om je even terug te trekken voordat de baby er is. Rust en ontspanning zijn de belangrijkste factoren.

Geniet vanuit de woonkamer van het panoramische uitzicht op het stadje van Durbuy. Even de beentjes om hoog, een glaasje (fruitsap!) in de hand en lekker wegzakken. Terwijl jij uitblaast in je vakantiehuis te midden van deze rustige omgeving, kookt manlief wat lekkers in de uitgeruste keuken. Strest de toekomstige papa nu al? Dan kan hij dit even gaan uitzweten in de sauna! Dit vakantiehuis met warme houten accenten stelt je onmiddellijk op je gemak.

Van de Ardense buitenlucht genieten doet trouwens wonderen voor aanstaande ouders. De bosrijke omgeving is ideaal voor een mooie wandeling, dus aarzel zeker niet om de benen eens te gaan strekken. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het centrum van Durbuy. Door de straten met kasseien kuieren, langs ambachtelijke winkeltjes en mooie uitkijkpunten wandelen, het heeft iets magisch.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *