24 juni 2019
Home » Vakantiehuis voor 7 personen in Durbuy

Vakantiehuis voor 7 personen in Durbuy

Het Ardennes-Etape vakantiehuis voor 7 personen in Durbuy is een waar paradijs voor groot en klein! Neem heel het gezin mee op ontdekkingstocht door het kleinste stadje ter wereld.

Kinderen die dit vakantiehuis betreden geraken in eerste instantie meestal niet veel verder dan de voordeur. Buiten staat er namelijk een buitenspeeltuin terwijl je binnen net bij de voordeur terecht komt in het ballenbad met glijbaan! Terwijl de kids hier naar hartenlust spelen, genieten mama en papa van een welverdiende pauze in de sauna. Zodra de batterijtjes weer opgeladen zijn, kan heel het gezin samen genieten van wat “quality time”. Een potje biljarten of het tegen elkaar opnemen bij de Wii verveelt nooit.

Vergeet bovenal niet je je in Durbuy bevindt, het kleinste stadje ter wereld! Hier kan iedereen samen een leuke namiddag doorbrengen op één van de vele terrasjes. Probeer zeker de pannenkoeken uit! Voor meer actie, staat er minigolf op de agenda. Nog een mooie avondwandeling als afsluiter en de gezinsvakantie kan niet meer stuk!  ​

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.